keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Sadetta


Loppuviikko menikin sisatiloissa, kun odottelin saan paranemista. Ei mikaan ihan ihanteellisin paikka tehda koneremonttia. Pojat onneksi lupasivat, etta seuraavalla viikolla siirrettaisiin moottori sisalle. Yksi paiva meni pelkastaan selvittaessa, mika moottori mulla on tyonalla, etta saadaan oikeat osat tilattua. 

Paasin myos tutustumaan puutoihin :D meita oli 7 ihmista kantamassa yhta lankkua. Naista lankuista ollaan vissiin tekemassa mastoa, jonka takia ovat noin pitkia. 

Pojat koittivat mulle keksimalla keksia hommia, joten sain hommaksi putsata taman. Ei hajuakaan mita tekee, mutta liittyy jotenkin veden jaahdyttamiseen. Tiivisteet piti vaihtaa, jota ei luonnollisesti ollut saatavilla, joten leikkelin ne itse tiivistemateriaalista.



Jos nyt jotakin autohommia, niin rupesin mersusta tutkimaan, miksei kaikki hienoudet kuten kattoluukku, radio ja antenni toimi. Rupesin irrottamaan radiota ja takaosa oli taynna aanenvaimennusmateriaalia, jota ei normaalisti pitaisi olla. Rupesin keraamaan sita pussiin, niin materiaalin seasta loytyi pahkinoita. Joten ratkaisu sahko ongelmaan loytyi - orava oli tehnyt pesaa radion taakse silloin, kun mersu oli ollut vajassa sailossa. Ja tottakai oli syonyt kaikki sahkojohdot jotka olivat olleet "tiella"





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti