lauantai 21. toukokuuta 2016

Viimeisia tunteja

Nyt on kamat pakattuna ja pian lahdetaan lentokentalle. Voin sanoa, etta elamani ikimuistosimmat 7 viikkoa! Silmani oon avannu joka aamu 6.30 ja siita lahtien ollu koko paivan kiireinen ja petiin paassyt vasta kymmenen jalkeen.

Yhtena paivana paasin tutustumaan amerikkalaiseen autokorjaamoon. Taalla on se erikoista, etta korjaamot ovat keskittyneet vain yhteen asiaan, esimerkiksi huoltoihin, koritoihin, renkaisiin tai moottoreihin. Toisin kuin suomessa, jossa yksi korjaamo tekee mahdollisesti kaikkia noita. 

Kavin myos Eastonissa lukiolla, jossa opetetaan oppilaita autonasentajiksi. Taalla se on vahan pienemmassa mittakaavassa - heilla oli 3 nosturia. He keskittyvat lahinna teoriaopetukseen ja parjaavat hyvin paperilla, mutta kaytannon opetus heilla ei ole kummoinen. Autopuolen opetus on heille ns. sivuaine, jota opiskelevat 2h paivassa ja muuten heilla on samanlaista kun Suomessa lukiossa. Mutta silti saavat paperit patevana autonasentajana. 

Oli kylla silmia avartava reissu. Ei taa oo ihan niin hieno paikka kun kuvitellaan ja voisin sanoa, etta joissakin asioissa Suomi on huomattavasti kehittyneempi! Mut hienoa on ollut ja toivottavasti paasen viela kaymaan, taalla on tosi paljon nahtavaa ja koettavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti